Wij zijn verhuisd!

Kantoor Make
Marten Meesweg 8-10, Unit 4.10-4.11
3068 AV Rotterdam

Ons kantoor bevindt zich op de 4e etage van Newday Offices Rotterdam

Voor bezoek is er parkeergelegenheid op het terrein achter de slagboom. Graag vooraf aanmelden zodat de receptie je toegang tot het terrein kan verlenen.

Samen groeien we verder!

De afgelopen 13 jaar hebben we met plezier vanuit ons kantoor aan de Frobenstraat aan verschillende projecten mogen werken. We hebben vele hoogtepunten maar ook mindere periodes gekend. De recessie in 2014 was een behoorlijke uitdaging, maar ook een kans voor een nieuwe start, die we hebben gepakt en zijn we hierdoor met z’n allen sterker uitgekomen.

Als een ambitieus en resultaatgericht team staan we voor Management, Advies, Kwaliteit en Engineering. Mede daardoor hebben we hele mooie projecten mogen begeleiden, zijn duurzame samenwerkingen gesloten met diverse opdrachtgevers en nemen wij steeds meer omvangrijkere en complexere projecten aan.  De groei zet zich dus voort en zijn we daarom per 1 januari 2022 verhuisd naar een prachtige, modernere locatie in Rotterdam Alexandrium.

Op onze nieuwe locatie zijn diverse mogelijkheden voor een inspiratievolle werkomgeving, zoals verschillende vergaderruimtes, flexplekken en beneden in de ontvangstruimte kun je heerlijk van een kopje traditionele Italiaanse koffie genieten.

Wij hopen je snel te zien in ons nieuwe kantoor!

Over ons

Make bv is een civiel technisch adviesbureau dat is opgericht in 2007 en sinds 2009 gevestigd in Rotterdam. Onze naam Make staat voor Management, Advies, Kwaliteit en Engineering. Hierin liggen onze kernwaarden en specialismen. Wij zijn specialisten in het leveren van diensten op het gebied van civiel & infra projecten in de buitenruimte. Elk project wordt door onze proactieve professionals zorgvuldig aangepakt. Door mee te denken en te ondersteunen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces worden ontzorgd.

Wij opereren met een hecht team van talentvolle en flexibele professionals dat beschikt over adequate kennis om complexe projecten technisch te kunnen uitwerken. We onderscheiden ons van andere ingenieursbureaus door onze engineeringswerkzaamheden zowel traditioneel (2D) als 3D visualisatie aan te bieden.

Sinds 2007 levert Make bv al maatwerk naar onze opdrachtgevers toe. Met onze gedrevenheid en aanpak zijn de projecten steeds met positieve resultaten gerealiseerd. Om dit te waarborgen beschikken we over de ISO 9001 certificering om de kwaliteit te bewaken en te verbeteren.

De diversiteit in onze projecten is groot. Veel van onze projecten doen wij in opdracht van de gemeenten, projectontwikkelaars en stedenbouwkundige bureaus. Ons portfolio bestaat uit projecten in wegconstructies, reconstructies, herinrichtingen verkeersplannen, het bouw- en woonrijp maken, inrichting van de buitenruimte, kabels en leidingen, rioleringen en etc. Neem een kijk in onze diensten en projecten pagina.

De ontwikkelingen in BIM hebben zich naast de bouw ook gemanifesteerd in de civiele sector en het is in stijgende lijnen. Het integraal samenwerken met alle partners en belanghebbenden in BIM staat hierbij centraal. Naast het op traditionele wijze realiseren van projecten, maken wij gebruik van een technisch visueel geïntegreerd model waarbij alle facetten van het ontwerpproces inbegrepen zijn. Neem een kijk in BIM-TV.

Projecten

Opdrachtgevers

Vacatures

Ben je ambitieus en houd je van uitdagingen? Kom dan ons team versterken! Want Make is sterk in beweging. Werken bij Make is werken bij een professioneel adviesbureau dat gespecialiseerd is in Civiele Techniek. Wij zijn een dynamisch bureau waar de ontwikkeling en zelfstandigheid van onze mede-makers centraal staan. Wij investeren continu in het opleiden van onze medewerkers om van de passie in Civiele Techniek te kunnen blijven genieten.

Dagelijks staan wij paraat en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met onze brede professionele kennis en ervaring. Heb je interesse om een Make-er te worden? Mail dan je CV en motivatie naar:

info@make-bv.nl

Contact

MAKE Civieltechnisch adviesbureau BV
Marten Meesweg 8-10 Unit 4.10-4.11
3068 AV Rotterdam
Telefoon : 010 218 04 33
E-mail : stuur e-mail

Make bv weergeven op een
grotere kaart of in streetview