Over ons

Make bv is een civiel technisch adviesbureau dat is opgericht in 2007 en sinds 2009 gevestigd in Rotterdam. Onze naam Make staat voor Management, Advies, Kwaliteit en Engineering. Hierin liggen onze kernwaarden en specialismen. Wij zijn specialisten in het leveren van diensten op het gebied van civiel & infra projecten in de buitenruimte. Elk project wordt door onze proactieve professionals zorgvuldig aangepakt. Door mee te denken en te ondersteunen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces worden ontzorgd.

Wij opereren met een hecht team van talentvolle en flexibele professionals dat beschikt over adequate kennis om complexe projecten technisch te kunnen uitwerken. We onderscheiden ons van andere ingenieursbureaus door onze engineeringswerkzaamheden zowel traditioneel (2D) als 3D visualisatie aan te bieden.

Sinds 2007 levert Make bv al maatwerk naar onze opdrachtgevers toe. Met onze gedrevenheid en aanpak zijn de projecten steeds met positieve resultaten gerealiseerd. Om dit te waarborgen beschikken we over de ISO 9001 certificering om de kwaliteit te bewaken en te verbeteren.

De diversiteit in onze projecten is groot. Veel van onze projecten doen wij in opdracht van de gemeenten, projectontwikkelaars en stedenbouwkundige bureaus. Ons portfolio bestaat uit projecten in wegconstructies, reconstructies, herinrichtingen verkeersplannen, het bouw- en woonrijp maken, inrichting van de buitenruimte, kabels en leidingen, rioleringen en etc. Neem een kijk in onze diensten en projecten pagina.

De ontwikkelingen in BIM hebben zich naast de bouw ook gemanifesteerd in de civiele sector en het is in stijgende lijnen. Het integraal samenwerken met alle partners en belanghebbenden in BIM staat hierbij centraal. Naast het op traditionele wijze realiseren van projecten, maken wij gebruik van een technisch visueel geïntegreerd model waarbij alle facetten van het ontwerpproces inbegrepen zijn. Neem een kijk in BIM-TV.