Home

Ook voor bijzondere
projecten

Eindresultaat van renovatie

Over ons

Make bv is een civiel technisch adviesbureau dat is opgericht in 2007, en  sinds 2009 gevestigd in Rotterdam. Onze naam Make staat voor Management, Advies, Kwaliteit en Engineering. Hierin liggen tevens onze kernwaarden en specialismen. Wij zijn specialisten in het leveren van diensten op het gebied van civiel & infra projecten in de buitenruimte. Elk project worden door onze proactieve professionals zorgvuldig aangepakt , door mee te denken en te ondersteunen zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces worden ontzorgd.

 

 

 

We staan met beiden benen in het veld

De ervaren adviseurs van Make zijn bekend met alle aspecten van de civiele branche, inclusief vigerende wet- en regelgeving, waardoor u tijdens de voorbereiding en bij de uitvoering van projecten niet voor verrassingen komt te staan. Korte communicatielijnen en een intensief contact zorgen dat u altijd bent verzekerd van een goed eindresultaat.

Welkom

Make bv is sinds 2007 opgericht en dit jaar hebben wij het 10 jarig jubileum uitbundig gevierd in De Machinist. Wij zijn een bureau dat betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar iedereen met plezier werkt: Make.