Wij zijn verhuisd!

Kantoor Make
Marten Meesweg 8-10, Unit 4.10-4.11
3068 AV Rotterdam

Ons kantoor bevindt zich op de 4e etage van Newday Offices Rotterdam

Voor bezoek is er parkeergelegenheid op het terrein achter de slagboom. Graag vooraf aanmelden zodat de receptie je toegang tot het terrein kan verlenen.

Samen groeien we verder!

De afgelopen 13 jaar hebben we met plezier vanuit ons kantoor aan de Frobenstraat aan verschillende projecten mogen werken. We hebben vele hoogtepunten maar ook mindere periodes gekend. De recessie in 2014 was een behoorlijke uitdaging, maar ook een kans voor een nieuwe start, die we hebben gepakt en zijn we hierdoor met z’n allen sterker uitgekomen.

Als een ambitieus en resultaatgericht team staan we voor Management, Advies, Kwaliteit en Engineering. Mede daardoor hebben we hele mooie projecten mogen begeleiden, zijn duurzame samenwerkingen gesloten met diverse opdrachtgevers en nemen wij steeds meer omvangrijkere en complexere projecten aan.  De groei zet zich dus voort en zijn we daarom per 1 januari 2022 verhuisd naar een prachtige, modernere locatie in Rotterdam Alexandrium.

Op onze nieuwe locatie zijn diverse mogelijkheden voor een inspiratievolle werkomgeving, zoals verschillende vergaderruimtes, flexplekken en beneden in de ontvangstruimte kun je heerlijk van een kopje traditionele Italiaanse koffie genieten.

Wij hopen je snel te zien in ons nieuwe kantoor!